Branding bureau uit Nijmegen

Wij maken en bewaken merken die kloppen bij de mensen erachter. Geen gelul in de ruimte, maar merken met een sterk karakter en een duidelijk verhaal.

We leren de organisatie kennen. Bemoeien ons met zaken waar we weinig vanaf weten. Schoppen tegen schenen en geven liefde zonder dat daar om gevraagd is. Want dan komen we tot de kern.

Zo maken we merken die raken. Merken waarvan je gaat houden, zoals je ook van mensen kunt houden. Want, merken zijn net mensen.

Onze aanpak

Strategie

Sterke merken hebben een sterke basis. We ontdekken je merkidentiteit. Wie ben je? Wat doe je? Hoe doe je dat? En waarom doe je dat zo?  We onderzoeken eerst wie jullie zijn, wat jullie doen en wat jullie uniek maakt. We verzamelen alle informatie en analyseren onze bevindingen over je bedrijf, branche, concurrenten, publiek en al eventuele merkuitingen. Dat doen we door uitgebreid bureau- en veldonderzoek maar bovenal, door goed naar jullie te luisteren.

Creatie

Sterke merken met ijzersterke branding stralen de essentie uit. De resultaten van de strategiefase vormen de basis voor de creatiefase. We gaan aan de slag met de volgende stap in branding: het aanpassen van, of een compleet nieuwe merkidentiteit. Een merkconcept en merknaam worden bedacht. Een merkverhaal wordt geschreven. Het logo wordt vormgegeven die de essentie van het merk uitstraalt. Kleuren, typografie en vormelementen worden bepaald. En dat uit zich in huisstijldragers: de merkuitingen.

Realisatie

Sterke merken hebben consistente merkuitingen. Na de creatieve fase kan de volgende stap van branding beginnen. Hierbij gaan wij concrete invulling geven aan de merkuitingen zoals visitekaartjes, briefpapier, folders, advertenties, bedrijfskleding, wagenpark, website etc., gebaseerd op de mentale merkidentiteit. We regisseren hierbij ook de specialisten die zorgdragen voor zaken als fotografie, teksten of de ontwikkeling van een website.

Activatie

Over sterke merken wordt geroddeld. De laatste stap van branding: we onthullen het merk aan de wereld! De uitrol vind plaats via elk relevant kanaal en kan met een *BIG BANG* gelanceerd worden of over meerdere maanden verspreid. Afhankelijk van wat wijs is en de omstandigheden zijn. Samen vergroten we je naamsbekendheid. Van een paar visitekaartjes en een nieuwe website tot een opvallende campagne zodat je vol in de schijnwerpers staat.