Klaar is Case.

Bekijk Case

Klaar is Case

Case werkt voor bedrijven die werk hebben en voor studenten die willen werken.

Case is een jonge en ambitieuze organisatie die zich richt op de transitie van student naar young-professional.

Case "ontzorgt" haar opdrachtgevers door begeleiding en coaching van de studenten op zich te nemen en de kwaliteiten van de student optimaal te benutten.

Ontwikkeling van jong talent staat centraal bij Case. Ze hechten veel waarde aan de persoonlijkheid en authenticiteit van jong talent. Met behulp van de nieuwe generatie jong talent biedt Case organisaties een creatieve, scherpe oplossing voor uiteenlopende vraagstukken.

Waarom de naam Case

Om een nieuwe naam te bedenken die inspireert hebben Dorus & Mannes een aantal aanknopingspunten gezocht die het startpunt vormden voor de realisatie van het merk: Case. Case is tenslotte een casus, een project, een zaak, werk, maar ook persoonlijk, menselijk, een roepnaam! “Wie kan dit klusje even oppakken?” Case!

Om dit te visualiseren hebben Dorus & Mannes gekozen voor een frisse, heldere en kleurrijke uitstraling. Zoveel mensen, zoveel studenten, zoveel opleidingen, zoveel opdrachtgevers, zoveel branches, zoveel wensen, zoveel kleuren.

Daarbij is gekozen voor eerlijke fotografie die vakinhoudelijk de doelgroep aanspreekt en daardoor relevant is.

Online strategie

Omdat Case een nieuwe speler in de markt is die een unieke behoefte vervult waar voorheen niet specifiek aan gedacht werd is het belangrijk deze behoefte helder te communiceren. Wie is Case? Wat doen ze? Hoe werken ze? Hoe kunnen ze mij als student of bedrijf helpen? Ze zijn tenslotte de eerste die het op deze manier aanpakt.

Dorus & Mannes hebben daarom besloten het verhaal op een heldere manier te communiceren door de werkwijze van Case duidelijk te visualiseren. Welke opdrachten ze ook aannemen, welke studenten zich ook aansluiten bij Case, ze werken altijd via eenzelfde consistente werkwijze die de juiste kwaliteit van de opdracht waarborgt.

Dit heeft zich vertaald in een website die duidelijk uitlegt wie Case is en hoe ze te werk gaan, zich richt op Studenten die willen werken en op Bedrijven die werk hebben.

Het verhaal wordt breed ondersteund door ‘proven cases’ waarmee opdrachtgevers, studenten en begeleiders van Hogescholen laten weten dat de unieke formule van Case werkt.

Wat hebben wij gedaan

  • Merk & Identiteit
  • Naamgeving
  • Briefpapier
  • Visitekaartjes
  • Offerte sjabloon (DOC)
  • Brochure
  • Extraheren en visualiseren van werkwijze
  • Interactie + grafisch ontwerp website
  • E-mailhandtekening
  • Social media kanalen

"Ons bedrijfsmodel is helemaal tot leven gekomen dankzij de kwaliteiten van Dorus & Mannes! Vanwege het hoge inlevingsvermogen van Dorus & Mannes zijn we ze gaan zien als onderdeel van ons bedrijf."

Pim Klinkenberg - Mede-eigenaar Case

Typografie

In de typografie hebben we gekozen voor twee fonts die elkaar ondersteunen. Voor titels en inleidende teksten: Abel. Voor de broodteksten gebruiken we Open Sans Condensed. Belangrijk is dat er voldoende lijnhoogte wordt toegepast voor een open en eerlijke uitstraling.

lettertype

"Het enthousiasme, de kwaliteit en betrouwbaarheid dat D&M meebrengen zorgt voor een hoge mate van werkplezier!"

Frank Aalbers - Mede-eigenaar Case

Plaatjes kijken?

arrow down

Deel dit werk:

Meer werk van Dorus & Mannes

Keertje afspreken?

Bel 024 82 00 777 of Maak een afspraak

Terug

Afspreken?

Bel 024 82 00 777 of vul onderstaand formulier in.

Een ogenblik geduld..

Uw bericht is verstuurd, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten sinds kort in het centrum van Nijmegen. Ergens tussen de Bloemerstraat en de Regulierstraat zit de Zes Huizenhof. Loop een keer binnen op nummertje 30 als je zin hebt.

Zes Huizenhof 30 6511 EA Nijmegen   KVK 59463589   BTW NL164843553B01   IBAN NL22INGB0006257579