arrow

Wij houden van merken

merken zijn net mensen.

line

In één dag, zie je misschien wel honderden mensen. Vanaf het moment dat je opstaat, tot je weer naar bed gaat. Zoveel mensen, zoveel karakters. Sommige zul je herkennen, veel zul je vergeten, en een paar gráág onthouden.

Zo is het ook met merken.

In één dag kom je misschien wel honderden merken tegen. Onderweg, in de winkelstraat, op televisie, in de sportschool, op je Facebook tijdlijn. Zoveel logo's, folders, posters, banners en andere uitingen. Veel merken zul je vergeten en een paar gráág onthouden.
Hoe kan het, dat je van al die honderden merken er maar een paar onthoudt? En hoe kan het dat sommige merken wél worden doorverteld en anderen niet? Het zijn de merken die weten waarom ze bestaan.

arrow

Keertje afspreken?

Bel 024 82 00 777 of Maak een afspraak

line

De wereld wordt geregeerd door het rationele linkerbrein. Regeltjes, controles, analytisch onderbouwde onderzoekjes met normen die vaststaan en daarmee ook je waarden bepalen.

Ondernemers en managers die zich richten op dagelijkse problemen en niet meer kijken naar hoe ze hun organisatie waardevol kunnen maken. In onze wereld overheerst het rechterbrein. Waar emotie, creativiteit en intuïtie centraal staan.

Een nieuwe manier van denken met een gezonde balans van logica en emotie. Daarmee doorbreken we patronen, ontdekken we verbanden en ontstaat er betekenis. Met deze verbeeldingskracht en de juiste balans van een logische onderbouwing, zien wij de wereld anders.

Afspreken? Jezelf zijn en jezelf blijven.

line

Organisaties (merken) die jarenlang hun vak vól passie uitvoeren, daar houden we van. Waar door de jaren heen een identiteit is ontstaan. Een karakter. Organisaties die wel weten waaróm ze bestaan, maar dit niet uitstralen.

Gevolg: incongruentie.

Het uiterlijk vertoon voldoet niet aan de innerlijke ervaring met de organisatie (het merk). Alsof je een Big Mac bij een vijf sterren restaurant krijgt geserveerd. Dorus & Mannes kunnen de waarom ontdekken, maken, vastleggen en bewaken. Uitstralen waar de organisatie écht voor staat. Waarom ze herkend wordt en men er bevriend mee wil raken. Weten waarom je bestaat geeft rust, maakt het maken van keuzes eenvoudiger en positioneert de organisatie (het merk) sterker in de markt.

Afspreken? Generaliseren en specialiseren.

line

Van apps, billboards, brochures of websites tot fotografie, muziek, tv of radio commercials.
Op álle gebieden van reclame kunnen wij ongegeneerd creatief adviseren.

We hebben een netwerk van vakkundige specialisten om ons heen die het werk realiseren. En de rode draad van alles: het design, pakken we zelf op. Omdat we dáár goed in zijn.
Wij voeren de regie over de specialisten zodat het merk in alle uitingen, consistent wordt doorgevoerd. Met een passie voor design en een drang naar schoonheid wat zowel functioneel als estetisch uitblinkt. Door te generaliseren over het geheel en te specialiseren op de kern blijf je overhead houden en kun je volledig focussen op je passie.

Afspreken? Zaken doen leuker maken.

line

Tweederde van werkend Nederland is niet blij met hun werk. Waarschijnlijk zitten ze in stoffige kantoortjes zich geforceerd formeel te gedragen. Waarom maken we zaken doen niet leuker?

Wij houden ervan conservatieve regels te doorbreken die het zaken doen leuker maken. We leggen niet uit hoe, dat kun je merken. Kleine details die het zaken doen leuker maken geven energie en sympathie over je merk, waarover wordt doorverteld. De beste reclame is tenslotte mond-op-mond reclame.

Hoe bekend je ook bent, hoe hoog je functie ook is. We blijven tenslotte allemaal, gewoon mensen. Obama poept toch ook iedere dag?

Afspreken? Eerst doen, dan denken.

Terug

Afspreken?

Bel 024 82 00 777 of vul onderstaand formulier in.

Een ogenblik geduld..

Uw bericht is verstuurd, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten sinds kort in het centrum van Nijmegen. Ergens tussen de Bloemerstraat en de Regulierstraat zit de Zes Huizenhof. Loop een keer binnen op nummertje 30 als je zin hebt.

Zes Huizenhof 30 6511 EA Nijmegen   KVK 59463589   BTW NL164843553B01   IBAN NL22INGB0006257579