Moris Graffiti zorgt voor kleur.

mannesMannes Giesbers
  moris

  Moris is creativiteit. Leeft het leven zoals het zou moeten en weet wat belangrijk is. Moris geeft het leven kleur.

  Meer dan een krabbel of leus

  Vanaf 1986 geïnteresseerd in Graffiti en sindsdien actief in de Graffiti-scene. Met zijn missie om anderen te overtuigen dat Graffiti meer is dan een krabbel of leus op straat geeft hij workshops en uitleg over de geschiedenis van Graffiti, de materialen waarmee gewerkt wordt en de HipHopcultuur. Bovenal met als doel meer kleur te brengen in het leven van mensen. Moris, een sympathieke vent met een enorme drive enthousiasmeert mensen hierin. 

  Van hobby naar werk

  Volg je droom moet hij gedacht hebben toen hij besloot te starten met zijn bedrijf. Sinds hij professioneel workshops begon te geven naast zijn werkzaamheden bij de gemeente Oss, is er ruimte ontstaan om minder op kantoor te gaan zitten. En Moris Graffiti sprankelt als nooit tevoren. Wijchen en omstreken worden meer en meer bekent met zijn talent en de opdrachten stromen inmiddels binnen.   

  Nummer één

  Enkele jaren geleden zijn we begonnen de plannen van Moris vorm te geven en een plek te geven. We ontwikkelde de huisstijl, een website en een geinige video (zie hieronder) waarmee we zijn nieuwe huisstijl introduceerde. Het logo is logischerwijs de tag (handtekening) van de kunstenaar zelf en kan dus met spuitbus worden 'ge-tagged' onder ieder werk dat hij maakt.

  Met de website heeft Moris op diverse zoekwoorden zelfs een nummer één status bemachtigd binnen de zoekresultaten van Google. Daarnaast is Moris zeer actief op Social media waardoor zijn fans goed up-to-date blijven van zijn activiteiten. Dit samen heeft geresulteerd in nog meer werk, nog minder tijd op kantoor en nog meer plannen voor de toekomst.

  Wij wensen Moris veel geluk, kleur en liefde in zijn leven.

  mannesMannes Giesbers

   More blogs