Blog

Moris Graffiti zorgt voor kleur.

Mannes | 5 augustus 2015

line
image

Moris is creativiteit. Leeft het leven zoals het zou moeten en weet wat belangrijk is. Moris geeft het leven kleur.

Meer dan een krabbel of leus

Vanaf 1986 geïnteresseerd in Graffiti en sindsdien actief in de Graffiti-scene. Met zijn missie om anderen te overtuigen dat Graffiti meer is dan een krabbel of leus op straat geeft hij workshops en uitleg over de geschiedenis van Graffiti, de materialen waarmee gewerkt wordt en de HipHopcultuur. Bovenal met als doel meer kleur te brengen in het leven van mensen. Moris, een sympathieke vent met een enorme drive enthousiasmeert mensen hierin. 

Van hobby naar werk

Volg je droom moet hij gedacht hebben toen hij besloot te starten met zijn bedrijf. Sinds hij professioneel workshops begon te geven naast zijn werkzaamheden bij de gemeente Oss, is er ruimte ontstaan om minder op kantoor te gaan zitten. En Moris Graffiti sprankelt als nooit tevoren. Wijchen en omstreken worden meer en meer bekent met zijn talent en de opdrachten stromen inmiddels binnen. 

Nummer één

Enkele jaren geleden zijn we begonnen de plannen van Moris vorm te geven en een plek te geven. We ontwikkelde de huisstijl, een website en een geinige video (zie hieronder) waarmee we zijn nieuwe huisstijl introduceerde. Het logo is logischerwijs de tag (handtekening) van de kunstenaar zelf en kan dus met spuitbus worden 'ge-tagged' onder ieder werk dat hij maakt.

Met de website heeft Moris op diverse zoekwoorden zelfs een nummer één status bemachtigd binnen de zoekresultaten van Google. Daarnaast is Moris zeer actief op Social media waardoor zijn fans goed up-to-date blijven van zijn activiteiten. Dit samen heeft geresulteerd in nog meer werk, nog minder tijd op kantoor en nog meer plannen voor de toekomst.

Wij wensen Moris veel geluk, kleur en liefde in zijn leven.

line

Bron: Website van Moris

line
blog image
Dorus van Keulen | 25 juni 2015
blog image
Dorus van Keulen | 16 juni 2015
blog image
Dorus van Keulen | 7 mei 2015
blog image
Dorus van Keulen | 11 maart 2015
blog image
Mannes Giesbers | 22 december 2014
blog image
Mannes | 23 juli 2014
blog image
Dorus | 2 juni 2014
Terug

Afspreken?

Bel 024 82 00 777 of vul onderstaand formulier in.

Een ogenblik geduld..

Uw bericht is verstuurd, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten sinds kort in het centrum van Nijmegen. Ergens tussen de Bloemerstraat en de Regulierstraat zit de Zes Huizenhof. Loop een keer binnen op nummertje 30 als je zin hebt.

Zes Huizenhof 30 6511 EA Nijmegen   KVK 59463589   BTW NL164843553B01   IBAN NL22INGB0006257579