Maak kennis met Niels.

mannesMannes Giesbers
  nielslogo

  Wij vragen jullie aandacht graag even voor Niels. Niels van der Wal. Een nerd, maar dan net wat meer mens. Een techneut met een ongekende flexibiliteit voor zijn soort. Niels ontwikkelt voor ons veel websites en verzorgt veel technische ondersteuning voor lastige vraagstukken als Dorus het even niet weet (Mannes moet je het al helemaal niet vragen). Niels is jong (24, bijna 25), woont samen met zijn hond Luna en vriendin Wendy in Veghel en heeft zijn eigen bedrijf. Niels genaamd.

  Achter zijn wat timide uitstraling schuilt iemand met een sterk karakter. Een duidelijke mening komt boven wanneer je Niels vraagt wat hij van het aangeleverde ontwerp vind. Het is nog niet vaak voorgekomen dat er geen aanpassingen gedaan werden alvorens Niels van start ging met de realisatie. Of dit nu meer en/of complexer werk voor de jonge man betekent, Niels wil iets goeds maken.

  Andersom gelooft Niels ook in ons. Zo kregen wij de kans voor zijn jonge bedrijf de huisstijl vorm te geven, concept website op te zetten en hem bij te staan in het verpersoonlijken van het bedrijf. We bedachten dat het zoals hijzelf, eerlijk en oprecht moest zijn. De "niet-moeilijk-doen-uitstraling" moet hebben.

  Hier wat shots van zijn huisstijl.

  We zijn druk met de website van Niels. We hebben een heuze fotograaf op 'm afgestuurd om het bedrijf Niels een/zijn gezicht te geven. Ze worden echt super! Snel te zien op zijn website.


  Heb jij al een websitevanniels.nl ?

  mannesMannes Giesbers

   More blogs