Blog

Joost mag het weten.

Mannes | 5 januari 2014

line
image

Wanneer je een bedrijf start, dan komt er enorm veel bij kijken. Veel waar wij de ballen verstand van hebben, maar bovenal geen zin in hebben. Boekhouden bijvoorbeeld. Gelukkig zijn er mensen op deze wereld die er helemaal blij van worden zich hiermee bezig te houden. Weliswaar tegen een vergoeding, maar dat maakt ons niet minder blij.

Helemaal blij werden we toen ze ons vroegen een voorstel te doen om een leuke attentie te bedenken voor relaties met als belangrijkste boodschappen: Het grote nieuws verkondigen dat Joost Cornelissen partner werd van Marcel van Laanen, en dus samen eigenaar van accountantskantoor Van Laanen & Advies; de verhuizing bekend maken van 14a naar 14b; én wens de klanten meteen maar fijne dagen en een gelukkig 2014 toe. 

Dorus & Mannes zouden Dorus & Mannes niet zijn als ze de vraag achter de vraag niet achterhaalde om hiermee te bekijken wat Van Laanen & Advies nou echt nodig heeft. Inderdaad. Een geheel nieuwe huisstijl. Marcel van Laanen en Joost Cornelissen waren het er over eens dat een naamsvermelding van de kersverse partner in crime geen noodzaak is. Wel bedachten wij een kleine, doch leuke verandering waarmee met een knipoog Joost zijn welverdiende plek bemachtigd. Boekhouders rekenen, tellen op, trekken af, delen door en vermenigvuldigen. Door het &-teken te vervangen voor een +-teken ontstaat er een duidelijker link met het vak én staat dit symbool met het gegeven dat Marcel niet meer alleen is. Voortaan dus Van Laanen + Advies.

De kaart

De nieuwe huisstijl werd enthousiast in ontvangst genomen en direct doorgevoerd in de vorm van een gevouwen A6 kaart welke bovengenoemde boodschappen allemaal bevat. Aan de hand van een strip (gemaakt door Royg.nl) geven we de introductie van de nieuwe flitsende huisstijl een persoonlijke touch en krijgt een strak design direct een toegankelijk gevoel. Bedoeling is dat Joost en Marcel in stripvorm lastige veranderingen rondom regeltjes en belastingaangiften gaan uitleggen aan hun klanten. 

Met de aanstelling van de nieuwe partner geeft Marcel Joost de ruimte verantwoordelijkheden te nemen. Joost is eindverantwoordelijke en daarmee krijgt Joost het vertrouwen keuzes te maken. Hij moet het zelf weten. Joost mag het weten. Joost mag álles weten. 

 

line
blog image
Mannes | 2 januari 2014
blog image
Mannes | 31 december 2013
Terug

Afspreken?

Bel 024 82 00 777 of vul onderstaand formulier in.

Een ogenblik geduld..

Uw bericht is verstuurd, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten sinds kort in het centrum van Nijmegen. Ergens tussen de Bloemerstraat en de Regulierstraat zit de Zes Huizenhof. Loop een keer binnen op nummertje 30 als je zin hebt.

Zes Huizenhof 30 6511 EA Nijmegen   KVK 59463589   BTW NL164843553B01   IBAN NL22INGB0006257579