Grootkeuken Gilde live.

dorusDorus van Keulen
  gkg

  Alweer enige tijd geleden kregen we de vraag eens langs te komen voor een nieuwe website. Zoals altijd bezochten wij eerst even de (toenmalig) huidige website. Dat gaf zacht gezegd een conservatief gedateerde, eerste indruk.

  Totdat we op bezoek gingen bij de showroom van toen nog: "Het Grootkeuken Gilde". Verbaasd viel onze mond open van de mooie verhalen. Twee rasondernemers aan tafel die vol passie hun verhalen deelden. We werden meegezogen in het vakmanschap van de professionele grootkeukens. √Člk detail over de werkwijze werd ons in woord en beeld uitgelegd. Wat een tof bedrijf.

  Onderweg naar huis begon het steeds meer te prikkelen. Zij verdienen niet alleen een nieuwe website. Zij verdienen een totale restyling die daarbij past. Met alleen een website kun je de passie en het vakmanschap niet overdragen. Daar hoort een imago bij die past bij de innerlijke ervaring van klanten, leveranciers maar ook het personeel zelf.

  De prachtige grootkeukens die ze opleveren, de unieke werkwijze waarover ze spreken, de splinternieuwe showroom met alle denkbare materialen aan boord en de jonge vurige ondernemers staan lijnrecht tegenover de uitstraling die ze destijds hadden. Daarnaast hebben ze in de jaren een flinke groei meegemaakt en mooie referenties opgebouwd maar, dit was nergens te zien? Zonde!

  Benieuwd wat wij ervan gemaakt hebben?

  Lees verder in de uitgebreide case Grootkeuken Gilde.

  dorusDorus van Keulen

   More blogs