Bijstersnel.nl campagne

dorusDorus van Keulen
  blog-bijstersnel

  Enkele weken geleden hadden wij een afspraak met RIN, een telecom & it bedrijf uit Wijchen op industrieterrein Bijsterhuizen (gelegen tussen Nijmegen en Wijchen). Tijdens ons bezoekje bij RIN kwamen we erachter dat er plannen zijn gemaakt glasvezel naar Bijsterhuizen te faciliteren. Dit zal betekenen dat er sneller én goedkoper internet beschikbaar komt voor bedrijven aldaar.

  Hiervoor werd een speciale presentatieavond georganiseerd waarbij RIN i.s.m. Ziggo een presentatie mocht geven over de mogelijkheden met als doel zoveel mogelijk inschrijvingen te verzamelen. 

  Aan ons de vraag of wij dit leuk konden verpakken en ideeën hadden nog meer inschrijvingen aan te trekken. We gingen aan de slag en al snel bedachten we de naam: Bijstersnel.nl. Een naam met een saamhorig en onafhankelijk karakter zodat collega bedrijven van industrieterrein Bijsterhuizen zich verbonden voelen. Door hierbij ook de vormgeving in lijn te brengen met het logo van de (voor de doelgroep bekende)  "Bedrijvenvereniging Bijsterhuizen" wordt dit versterkt.

  Onafhankelijk karakter

  De afzender is dus niet RIN of Ziggo, maar Bijsterhuizen. Waarmee een minder commercieel geheel ontstaat. Op Bijstersnel.nl onstond de mogelijkheid uitleg te geven over het glasvezel-project zonder afhankelijk te zijn van één presentatieavond. Collega bedrijven die zich eerder wilden inlezen of verdiepen, konden hier terecht. Flyers werden verspreid en in en rondom het bedrijventerrein werden posters en borden geplaatst waarmee de ondernemers niet om het initiatief heen konden. 

  138, and still counting

  Omdat enkele bedrijven zich al hadden aangemeld bedachten we een teller die het aantal leden zou optellen en we plaatsten de logo's van de ingeschreven deelnemers. Hierdoor werden andere leden nog meer getriggerd mee te doen en zich in te schrijven. Op dit moment staat de teller op 138 leden... Met nog 37 intentieverklaringen te gaan mogen we hier best een beetje trots op zijn. Bekijk de website Bijstersnel.nl 

  Op zoek naar een doeltreffende campagne? 

  Wij gaan graag met u om tafel. 
  Bel 024 82 00 777
  of maak vrijblijvend een afspraak

  dorusDorus van Keulen

   More blogs