Advocaten bijten niet. Alleen als het nodig is.

mannesMannes Giesbers
  lap&hof

  Jonge knapen zijn het als ze besluiten samen een advocatenkantoor te beginnen en ons te benaderen om een logo te realiseren. Anders dan je in eerste instantie zou verwachten bij advocaten zijn de heren in kwestie jong, levendig en uitermate spontaan. Je voelt je begrepen, ze praten op een niveau dat zelfs wij begrijpen én er wordt gelachen. Joost Lap en Bram Hofmans hebben ondanks hun leeftijd al enige ervaring binnen de advocatuur. Met een allround portfolio aan rechtsgebieden kunnen ze bijna alle juridische vraagstukken beantwoorden, en dat maakt het duidelijk.

  Logo?

  Zoals men ondertussen van ons gewend is gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag en komen we al snel tot de overtuiging dat enkel een logo niet het prettige verhaal van Joost en Bram vertelt. Het laagdrempelige gevoel en het toegankelijke karakter van de mannen bracht ons tot een volledige huisstijl waarbij tone of voice een belangrijk onderdeel is. Met een cut the crap instelling in tegenstelling tot veel advocaten zijn ze vernieuwend door het aanbieden van standaardpakketten. Duidelijkheid in alles en dat moet overgebracht worden.

  Zeggen is niet zijn 

  Dus moet het geheel toegankelijkheid en to the point communicatie bevatten, het moet laagdrempelig aanvoelen in alle facetten. Door kreten te gebruiken die aansluiten bij de filosofie, een heldere knalkleur in het leven te roepen die zich onderscheidt van menig advocatenkantoor en vriendelijke portretfotografie van de heren, wordt duidelijk wat te verwachten en is de cirkel rond.

  Eigentijdse advocatuur

  Nieuwe technieken en manieren van marketing voeren worden omarmd door Joost en Bram. Communiceren per WhatsApp of sms wanneer dat zo even uitkomt moet kunnen. Dat maakt eigentijdse advocatuur. We bedachten laagdrempelige kreten die aanspreken en waar de klant zich in kan verplaatsen. Waar luchtig omgegaan wordt met veelal lastige situaties.

  De pakketten met opvallende namen kunnen er aan bijdragen dat men met een positief gevoel een advocaat in de arm neemt. Voor Lap & Hofmans Advocaten ontwikkelde we merk & identiteit, logo, slogan, huisstijl en huisstijldragers. We gaven de website vorm en brachten het pakketten-idee tot leven. Bekijk de website en de pakketten van Lap & Hofmans op www.lapenhofmans.nl

  Benieuwd naar onze aanpak?

  Wij gaan graag met u om tafel. 
  Bel 024 82 00 777
  of Maak vrijblijvend een afspraak

  mannesMannes Giesbers

   More blogs